fbpx
Новини світу

Apple відзвітувала про продажі нових iPhone

 Американська компанія Apple, яка не так давно представила два своїх нових смартфони – iPhone 5s і iPhone 5c, вирішила нарешті відзвітувати про продажі новинок.

 Так, було оголошено про те, що за три дні продажів компанія зуміла реалізувати більше 9 мільйонів нових iPhone. Крім того, в повідомленні Apple йдеться про те, що на нову версію операційної системи iOS переведено вже понад 200 мільйонів мобільних пристроїв. При цьому слід зауважити, що мова йде не тільки про iPhone, але також про iPad і iPod Touch.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, що минулого року Apple розпродала за такий же термін лише 5 мільйонів iPhone 5, а на нову версію iOS перейшло лише 100 мільйонів пристроїв.

 Як повідомив голова Apple Тім Кук, коментуючи новий рекорд компанії – це найкращий старт продажів за всю історію iPhone. Він стверджує, що попит на новинки був неймовірним і перша партія смартфонів була розпродана дуже швидко. У той же час, замовлення на смартфони продовжують надходити і, за словами Кука, вони роблять все можливе, щоб задовольнити попит покупців.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Прикро лише одне, що Apple не уточнила, яка частка iPhone 5c або ж iPhone 5s в цих 9 мільйонах.

Читайте також: