fbpx
Політика

Янукович виступатиме на сесії Генасамблеї ООН

 Президент України Віктор Янукович 23-25 ​​вересня відвідає з робочим візитом Нью-Йорк (США), де візьме участь у роботі 68-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, повідомляє прес-служба президента з посиланням на радника глави держави – ​​керівника Головного управління з питань міжнародних відносин Андрія Гончарука.

За його словами, під час візиту В. Янукович виступить на пленарному засіданні 68-ї сесії Генасамблеї ООН у рамках загальних дебатів, присвячених тематиці формування порядку денного ООН в галузі розвитку після 2015 року.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Глава держави також візьме участь в офіційному прийомі від імені президента США Барака Обами і офіційному ланчі від імені Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна.

Крім того, повідомив А. Гончарук, у Нью-Йорку президент України планує провести низку зустрічей з главами іноземних держав, керівниками інституцій ЄС та міжнародних організацій, представниками американських компаній, що працюють в Україні.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Передбачається, що глава держави дасть інтерв’ю одному з провідних американських інформаційних агентств, зазначив радник українського президента.

За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: