ФСВП РФ пояснила причину голодування Толоконникової

Інформаційна служба мордовського управління Федеральної служби виконання покарань прокоментувала заяву ув’язненої учасниці групи Pussy Riot Надії Толоконникової про початок голодування. Представники служби повідомили, що повідомлення від засудженої адміністрація виправної колонії № 14 отримала відразу після сніданку, і на їх думку, дана акція протесту пов’язана з бажанням ув’язненої отримати пільгові умови утримання.

17 вересня чоловік Надії Толоконникової Петро Верзілов і її захисниця Ірина Хрунова звернулися до заступника начальника колонії Юрія Купріянова з вимогою перевести учасницю Pussy Riot на роботу в художню майстерню. Верзілов і Хурнова пригрозили Купріянову тим, що у разі відмови вони звинуватять його у погрозах Толоконниковій . Після цього візиту заступник начальника ІК -14 написав до прокуратури заяву, в якій поскаржився на «схиляння до посадового злочину».

Related Post

Відомості про те, що ув’язнені працюють по 16-17 годин замість належних восьми і мають завищені в півтора рази норми виробітку, в ФСВП категорично спростували.

Толоконникова оголосила голодування (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment