У США ще не прийняли рішення про смертну кару Царнаєва

 Прокуратура Сполучених Штатів Америки в даний момент не може дати точної відповіді на питання «чи вимагати вищої міри покарання для Джохара Царнаєва?». Нагадаємо, що 19 – річний підсудний обвинувачується у скоєнні теракту під час Бостонського марафону.

 На слуханнях, які пройшли сьогодні, 23 вересня, федеральний суддя Бостона ухвалив, що рішення про міру покарання прокуратура повинна прийняти вже до кінця жовтня. У разі, якщо мірою покарання буде обрана страта, то дана вимога прокуратури має бути затверджена генеральним прокурором США Еріком Холдером до 31 січня 2014 року.

Related Post

 Нагадаємо, що під час міжнародного марафону в Бостоні 15 квітня прогриміли два вибухи. Під час теракту загинули три особи. Ще понад 200 отримали різні травми. Американські правоохоронці висунули звинувачення щодо події теракту двом братам – Тамерлану і Джохару Царнаєвим. Джохара Царнаєва вдалося затримати 20 квітня. Старший брат – Тамерлан – помер 19 квітня від отриманих поранень при перестрілці з правоохоронцями. Додамо, що молодший брат провину визнав.

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment