У Найробі терористи продовжують утримувати заручників

Як повідомляють світові ЗМІ з посиланням на кенійські органи правопорядку, більша частина заручників, захоплених бойовиками в торговому центрі в столиці Кенії Найробі, звільнена. У той же час, кенійська влада визнає, що досі точна кількість звільнених людей невідома.

Раніше очевидці говорили, що в заручниках у 10-15 бойовиків, якими керує жінка-терористка, виявилися 30 осіб. Також стало відомо, що в ході операції зі звільнення заручників були поранені четверо кенійських військовослужбовців.

Медики повідомили, що у багатьох звільнених спостерігалися симптоми зневоднення. Армійські вищі чини заявляють, що їхні підлеглі очистили більшу частину будівлі торгового центру від бойовиків і операція з їх ліквідації близька до завершення. Вони обіцяли закінчити операцію до ранку, але поки немає ніяких звісток про її результат.

Related Post

За останніми даними, жертвами нападу стали 68 людей, близько 200 отримали поранення і кілька десятків осіб перебувають у критичному стані. Відповідальність за напад взяло на себе сомалійське радикальне угрупування «Аш -Шабаб».

У Найробі терористи продовжують утримувати заручників (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment