fbpx
Політика

У Найробі терористи продовжують утримувати заручників

Як повідомляють світові ЗМІ з посиланням на кенійські органи правопорядку, більша частина заручників, захоплених бойовиками в торговому центрі в столиці Кенії Найробі, звільнена. У той же час, кенійська влада визнає, що досі точна кількість звільнених людей невідома.

Раніше очевидці говорили, що в заручниках у 10-15 бойовиків, якими керує жінка-терористка, виявилися 30 осіб. Також стало відомо, що в ході операції зі звільнення заручників були поранені четверо кенійських військовослужбовців.

Читайте також:  Поблизу Ужгорода відбулась зустріч Роберта Фіцо і Дениса Шмигаля: гучні заяви прем'єрів (ВІДЕО)

Медики повідомили, що у багатьох звільнених спостерігалися симптоми зневоднення. Армійські вищі чини заявляють, що їхні підлеглі очистили більшу частину будівлі торгового центру від бойовиків і операція з їх ліквідації близька до завершення. Вони обіцяли закінчити операцію до ранку, але поки немає ніяких звісток про її результат.

Читайте також:  Нардеп-хабарник втік з України через Закарпаття

За останніми даними, жертвами нападу стали 68 людей, близько 200 отримали поранення і кілька десятків осіб перебувають у критичному стані. Відповідальність за напад взяло на себе сомалійське радикальне угрупування «Аш -Шабаб».

У Найробі терористи продовжують утримувати заручників (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: