fbpx
Новини світу

У Найробі затримали 10 передбачуваних бойовиків

Представники поліції Кенії сьогодні ввечері, 23 вересня, розповіли про арешт 10 осіб, які підозрюються в нападі на торговельний центр «Уестгейт» (Westgate) у Найробі, повідомляють ЗМІ. Як пояснили в міністерстві внутрішніх справ Кенії, з арештованими вже ведуть роботу слідчі.

Крім цього, уряд повідомив, що в ході триваючої спецоперації проти терористів були врятовані сотні відвідувачів торгового центру, троє бойовиків вбиті. Скільки заручників все ще залишається в руках терористів, а також точна кількість нападників на торговий центр поки не відомі.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Кенійське міністерство внутрішніх справ при цьому зазначило, що у бойовиків практично немає шансів втікти з будівлі, оскільки входи і виходи з торгового центру перекриті правоохоронними силами. Крім того, в поліції повідомили, що спецназ контролює всі поверхи будівлі, в якій зараз ведеться зачистка.

Нагадаємо, торговий центр в Найробі захопили бойовики сомалійського руху «Аль- Шабаб», який прагне створити в Сомалі ісламську державу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: