fbpx
Футбол

У всіх клубів є бажання посунути “Шахтар” з п’єдесталу – Кобін

 У понеділок, 23 вересня, благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» організував для переможців міжнародного футбольного турніру SeniCup 2013 екскурсію по «Донбас Арені». Цей турнір проводився для людей з обмеженими можливостями. Відзначимо, що в 2013 році найсильнішими стали хлопці з Стрижавського та Білоцерківського дитячих будинків – інтернатів.

 Поспілкуватися з молодими футболістами на «Донбас Арену» прийшов гравець «Шахтаря» Василь Кобін. Молоді спортсмени запитували українця про справи насущні, про майбутнє матчі проти «Манчестер Юнайтед», про плани команди на український чемпіонат і Лігу чемпіонів. І, звичайно ж, Кобіна запитали про секрети успіху донецького «Шахтаря». Загалом, тематика спілкування футболіста з дітьми була широкою.

 Кобін від особи команди пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб виконати мінімальне завдання – вийти з цієї групи. На думку українця, в матчі проти «Манчестер Юнайтед» психологічний стан донецької команди буде трохи кращим. Справа в тому, що «Шахтар» переміг, а «МЮ» поступився в дербі «Ман Сіті», та ще й з розгромним рахунком. Перемога в першому матчі в групі, тим більше на виїзді, – це хороший показник. Плюс, відзначає Кобін, «Шахтар» грає в Донецьку, стадіон буде переповнений, тому шансів у «гірників» буде більше.

 «Кожен суперник хоче забрати у нас очки. "Шахтар" – це багаторічний чемпіон України, і у всіх інших клубів є бажання посунути нас з п’єдесталу, проявити себе. Ми це відчуваємо», – розповів Кобін.

 За словами футболіста, грати в чемпіонаті дуже складно. Однак, підкреслив футболіст, які б моменти в матчах не виникали, завдання у «Шахтаря» тільки одне – завжди перемога.

 Після цього Кобін розповів і про себе. Він почав займатися футболом приблизно в 6 років. Тоді він жив у невеликому селі, але йому дуже пощастило – прямо біля його будинку був стадіон, куди він щодня бігав грати у футбол.

 «Остаточне рішення про те, що я стану футболістом, прийняв у 14 років. Я зрозумів, що хочу грати за сильний клуб. Хочу грати на великих стадіонах і при переповнених трибунах», – додав Кобін.

 За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: