Колін Фаррелл може з’явитися в екранізації Warcraft

 Культова гра Warcraft як ніколи близька до того, щоб все ж опинитися на великих екранах. Чутки про її екранізацію ходили дуже давно – ще з 2006 року, однак лише зараз проект почав подавати справжні ознаки життя.

 Як повідомляють західні ЗМІ, студії Legendary Pictures і Atlas Entertainment, що відповідають за виробництво фільму по всесвіту Warcraft, вже навіть почали кастинг.

 Раніше вже говорилося про те, що постановкою фільму займатиметься режисер фільму «Місяць 2112» Дункан Джонс.

Related Post

 Що ж до акторів, то в ролі головної героїні творці бачать зірку останньої «Місії нездійсненної» – Полу Петтон. Крім того, на одну з ролей розглядається актор Колін Фаррелл.

 Якщо ж Пола Петтон отримає головну роль у фільмі, то для неї Warcraft стане найбільшим проектом у фільмографії. Раніше вона знімалася в основному на других ролях. Участь Коліна Фаррелла ще також знаходиться під питанням. Він може приєднатися до проекту, а може і відмовитися, тому режисер переглядає і інших акторів.

 Враховуючи те, наскільки величезною є всесвіт гри, а також неймовірне розмаїття персонажів, поки що навіть складно припустити, як будуть розвиватися події фільму.

Leave a Comment