fbpx
Політика

Кличко привітав Меркель з перемогою на виборах

 Лідер української політичної партії «УДАР» Віталій Кличко привітав канцлера Німеччини Ангелу Меркель, чия партія «Християнсько-Демократичний Союз» здобула перемогу на виборах до бундестагу.

«Прийміть мої найтепліші та щирі вітання з нагоди перемоги «Християнсько-Демократичного Союзу» під час виборів у Німеччині», – йдеться в повідомленні Віталія Кличка.

Український депутат також висловив упевненість в тому, що без зусиль і наполегливості Меркель у забезпеченні процвітання Німеччини, партії ХДС не вдалося б домогтися такого історичного результату на виборах.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях», – додав Віталій Кличко.

Коментуючи перемогу ХДС, лідер партії «УДАР» відзначив, що партія Меркель продемонструвала на виборах кращий результат за останні 20 років, що свідчить про надійну підтримку з боку німецького народу.

«Ми вітаємо наших друзів і партнерів в Європейській Народній Партії з перемогою на виборах і готові до активної співпраці, щоб втілювати в реальність наші спільні цінності на Європейському континенті», – йдеться у привітанні Кличка.

Читайте також: