fbpx
Шоу-бізнес

Віра Брежнєва не соромиться себе без макіяжу

Багато жінок не мислять своє життя без макіяжу. Але останнім часом вони все частіше почали відмовлятися від косметики на користь природної краси. Особливо це помітно серед представниць шоу-бізнесу. Зіркові красуні абсолютно не соромляться публікувати в соціальних мережах свої фотографії без макіяжу. Не є винятком і Віра Брежнєва. Вона абсолютно не соромиться демонструвати своїм прихильникам обличчя без макіяжу. Більше того, в природному вигляді співачка вважає себе ні чим не гіршою, ніж в гримі.

«Я ставлюся до відсутності косметики на обличчі абсолютно спокійно. І рідні також. Вони ж бачать мене щодня. Навпаки, коли близькі бачать мене в сценічному образі, для них це дуже незвично. Ніколи не соромилася викладати в Інтернет фотографії, на яких я без макіяжу. Косметику я взагалі сприймала як якийсь захист», – розповіла шанувальникам Віра Брежнєва.

За словами співачки, помаду, тональний крем, туш і тіні вона наносить в останній момент перед зйомками. Таким чином, впевнена Віра Брежнєва, вдасться довше зберегти природну красу шкіри і вберегти її від шкідливого впливу хімії.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: