fbpx
Політика

До 25 жовтня Тимошенко повинна бути звільнена – Аваков

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Арсен Аваков прокоментував те, що сьогодні, 23 вересня, пройшло чергове судове засідання у справі ЄЕСУ без участі лідера опозиції.

«Знову перенесли – на 25 жовтня. Знову два мітинги, знову з тієї сторони байдуже-аморфні бюджетники з намальованими плакатами. Знову міліція, глушилка нашого мітингу, "Беркут" і народні депутати від ПР. Повний набір.. тільки без зеленки сьогодні», – написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомив Арсен Аваков, з 7 ранку він зі своїми колегами по партії – Людмилою Денисовою, Олександрою Кужель і Сергієм Пашинським, стояв біля лікарні, в якій перебуває екс-прем’єр. За його словами, там спостерігалася небувала активність, а ще під’їхало два автобуси з "Беркутом".

Потім, як розповів Аваков, він відправився з іншими колегами – Миколою Катеринчуком, Іриною Купрейчик і Олегом Медуницею до суду, де мало відбутися засідання у справі Тимошенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він висловив надію на те, що це засідання суду в Харкові було останнім.

«Будемо сподіватися, що цей «суд»над ЮВ в Харкові був останнім і ще до 25 жовтня режим змушений буде звільнити Тимошенко», – написав Арсен Аваков.

Читайте також: