Вірменія і Білорусь підтримали РФ у врегулюванні сирійського конфлікту

 У ході засідання Ради колективної безпеки ОДКБ президенти Вірменії і Білорусі висловили свою підтримку діям Російської Федерації щодо врегулювання конфлікту в Сирії.

 «Щодо питання конфлікту в Сирії та з інших проблем ми діємо в єдиному ключі з Російською Федерацією», – заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Своєю чергою, вірменський лідер Серж Саргсян заявив, що Вірменія також виступає за врегулювання конфлікту в Сирії в найближчі терміни. Також Саргсян додав, що конфлікт має бути вирішено виключно на основі міжнаціонального діалогу.

Related Post

 «В даному контексті однозначно ми на стороні мирного врегулювання сирійського конфлікту. Ми вітаємо домовленість між Сполученими Штатами Америки та Російською Федерацією», – заявив президент Вірменії.

 Нагадаємо, що 14 вересня в Швейцарії відбулася зустріч міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова з держсекретарем США Джоном Керрі, на якій вирішувалося питання вивезення хімічної зброї з території Сирії. Дипломати прийшли до рішення, що до середини 2014 хімічну зброю буде утилізовано.

 За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment