fbpx
Футбол

Валерій Карпін буде відпрошуватися з роботи вболівальників “Спартака”

 Столичний футбольний клуб «Спартак» має намір збирати вболівальників на матч чергового туру Прем’єр ліги Росії проти «Краснодару» досить нестандартним способом. Так як матч відбудеться в будній день, та ще й вдень, багато шанувальників «Спартака» не зможуть потрапити на матч через роботу. Проте вихід з даної ситуації знайшов сам головний тренер москвичів Валерій Карпін. Кожен, хто бажає відвідати матч «Спартак» – «Краснодар», може спробувати піти з роботи, пред’явивши начальству спеціальну записку, яка підписана Валерієм Карпіним.

 «Ми чудово розуміємо той факт, що ви не зможете поміняти свої плани з тією ж швидкістю, з якою змінюють дату і час початку матчу в нашому чемпіонаті. Очевидно, що ранній початок матчу між «Спартаком» і «Краснодаром» доставить безліч складнощів. У міру наших можливостей, ми готові вам допомогти! Усім тим, у кого суворе начальство, і тим, чий колектив не цікавиться футболом, ми підготували спеціальні записки, які підписані Валерієм Карпіним», – повідомляє прес – служба «Спартака».

 Відзначимо, що дана записка доступна для скачування на офіційному сайті «Спартака». Будь-який бажаючий може вписати в записку своє ім’я.

 За матеріалами: spartak.com

Читайте також: