fbpx
Кінотеатри

Фестиваль “Амурська осінь” оголосив імена лауреатів

У Далекосхідному регіоні, жителі якого майже два місяці живуть в режимі НС через повінь, завершився фестиваль «Амурська осінь». Понад двадцять заходів фестивалю були благодійними – артисти дали безкоштовні концерти в 16 постраждалих населених пунктах. Частина виручки від акцій, вхід на які був платним, також піде до фонду допомоги постраждалим від повені.

«Фестиваль "Амурська осінь" дозволив людям хоч на деякий час забути про пережите. Ми ще раз переконалися, що артисти завжди зі своїм народом. Спасибі їм за це", – підкреслив губернатор Амурської області Олег Кожемяко.

Спеціальний приз театрального журі отримав польський режисер Кшиштоф Зануссі за виставу "Виховання Ріти". Володарями нагород у номінації "Краща чоловіча роль" стали Ігор Касілов і Петро Красилів, які виконали головні ролі у виставі "Дружина на двох". Такої ж премії серед жінок удостоїлася Людмила Артем’єва за роботу у виставі "Поцілунок удачі". Головний приз кінофестивалю "Амурська осінь" – премію імені Валерія Пріємихова – отримала стрічка Дмитра Тюріна «Спрага».

Фільм-переможець "Спрага" (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС, РИА Новости

Читайте також: