Шість комплексів “Панцир-С” забезпечуватимуть безпеку Олімпіади в Сочі

 Віце-прем’єр Росії Дмитро Рогозін, будучи присутнім на церемонії дострокової передачі шести зенітно-ракетних гарматних комплексів "Панцир-С" міністерству оборони РФ, заявив, що ці бойові машини відправляться нести бойове чергування в олімпійський Сочі. "Сьогодні ці машини відправляться у війська для вирішення важливого ​​бойового завдання – забезпечення безпеки зимових Олімпійських ігор в Сочі", – сказав заступник голови російського уряду.

 Зенітно-ракетні гарматні комплекси передані Мінобороні на два місяці раніше запланованого терміну. З Тули вони відправляться в Ашулук, де будуть проведені тренувальні стрільби, а звідти «Панцир-С» доставлять в Сочі. За словами начальника зенітно-ракетного озброєння ВПС РФ Віктора Гуменного, ці два місяці були дуже важливі для того, щоб бойові розрахунки пройшли навчання.

Related Post

 Дмитро Рогозін, виступаючи на церемонії передачі бойових машин, зробив особливий акцент на надійності зенітно-ракетних гарматних комплексів. «По суті справи, ми сьогодні стоїмо біля витоків створення цілого сімейства систем ППО "Панцир". Це дуже важливо», – підкреслив віце-прем’єр.

"Панцир-С" (відео):

За словами: ИТАР-ТАСС

Leave a Comment