fbpx
Футбол

УПЛ. «Металіст» і «Шахтар» впевнено виграли свої матчі

 Сьогодні в рамках 10- го туру УПЛ харківський «Металіст» і донецький «Шахтар» з однаковим рахунком 3:0 виграли свої матчі проти «Таврії» і «Ворскли» відповідно.

 «Металіст», забивши три м’ячі у ворота «Таврії», продовжує впевнено займати перше місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 26 очок. За харківський клуб сьогодні двічі забив Марко Девіч і один раз відзначився Хосе Соса. Марко Девіч продовжує очолювати список кращих бомбардирів української футбольної першості, забивши в десяти матчах десять голів.

 Виграв сьогодні і донецький «Шахтар». Підопічні Мірчі Луческу забили три м’ячі у ворота полтавської «Ворскли». На 35-й хвилині перший гол у ворота «Ворскли» забили новачки «Шахтаря» – Бернард і Факундо Феррейра. Перший обіграв двох захисників і віддав чудовий пас своєму партнеру по команді, а Феррейра з меж штрафного майданчика точно пробив у правий верхній від себе кут. Автором другого голу у ворота полтавської «Ворскли» став старожил «Шахтаря» Томаш Хюбшман. Чеський легіонер прекрасним ударом пробив у верхній кут воріт суперника, скориставшись поперечним пасом Фреда.

 На 78 – й хвилині матчу у ворота «Ворскли» був призначений пенальті, виконання якого було довірено Алексу Тейшейрі. Удар бразильця відбив Дмитро Непогодов, Тейшейра м’яч підхопив, і здавалося, бразильський півзахисник доб’є його у порожні ворота… Але Тейшейра примудрився якимсь дивом не завершити своє володіння м’ячем гольовим ударом. Але третій м’яч все-таки влетів у ворота «Ворскли». День дебютних м’ячів за «Шахтар» продовжив Фернандо, забивши на 80-й хвилині свій перший гол у футболці донецького «Шахтаря».

 Нагадаємо, що сьогодні в 10-му турі УПЛ відбувся ще один поєдинок, в якому ужгородська «Говерла» з рахунком 2:0 виграла у столичного «Арсеналу».

Читайте також: