fbpx
Економіка

Міндоходов: для зарахування ЄСВ відкриті нові рахунки в органах Державної казначейської служби

 Міністерство доходів і зборів України повідомляє про відкриття нових рахунків в органах Державної казначейської служби для зарахування єдиного внеску. На офіційному сайті українського Міндоходів з’явилася інформація про те, що відкриття нових рахунків було вироблено з метою реалізації норм закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи». Повідомляється, що нові рахунки були відкриті 19 вересня.

 Міндоходів повідомляє, що номери рахунків розміщені в розділі «Реєстри» на офіційному інтернет – порталі міністерства. Про введення в дію нових відкритих рахунків буде повідомлено додатково.

 Міністерство доходів і зборів України рекомендує платникам для з’ясування всіх питань, які виникають при перерахуванні ЄСВ, а також для вирішення питань щодо відкриття нових рахунків в органах Державної казначейської служби, звертатися до органів міністерства на місцях, тобто в ті підрозділи Міндоходів, де платники взяті на облік.

 Міністерство нагадує, що ним були розроблені «електронні формати» у зв’язку з підготовкою платників податків до надання звітності з ЄСВ в електронній формі.

 За матеріалами: minrd.gov.ua

Читайте також: