fbpx
Спорт

ЗМІ: Бій Хей-Фьрі відкладено?

 28 вересня в Манчестері мав відбутися один з найбільш очікуваних боксерських поєдинків року. На ринг повинні були вийти два скандально відомих британці – Девід Хей і Тайсон Ф’юрі. Ажіотаж навколо цього бою порівняємо лише з боєм Кличко-Повєткін, який прийме столиця Росії.

 Однак бій Девіда Хея з Тайсоном Ф’юрі опинився під загрозою зриву, точніше, може бути змінено дату його проведення. Сьогодні відразу кілька авторитетних видань пишуть про те, що з датою поєдинку з’явиться визначеність після винесення вердикту медичними працівниками. Повідомляється, що під час тренувального спарингу з Філіпом Хрговичем ще 19 вересня Девід Хей отримав розсічення над лівою бровою. Пошкодження виявилося серйозним, і медики змушені були накласти боксерові шість швів.

 Згідно із заявою Hayemaker Boxing, «ці шви повинні залишатися на обличчі боксера протягом п’яти – семи днів». Також повідомляється, що після проведеного медогляду Девіда Хея британцеві не залишалося нічого іншого, як відкласти поєдинок з Тайсоном Ф’юрі. «В даний момент він чекає повного медичного вердикту, щоб визначити тривалість перенесення бою», – заявляють у Hayemaker Boxing.

 За матеріалами: isport.ua Фото: Reuters

Читайте також: