fbpx
Право

Венедиктов: «Влада та ЗМІ досягли консенсусу щодо проекту “антипіратського закону”»

 Головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов заявив, що російська виконавча влада, правовласники і представники інтернет-спільноти визнали "антипіратський" закон ефективним і вважають, що після невеликого коректування він може бути внесений на обговорення в Держдуму.

 Напередодні в п’ятницю Венедиктов був присутній серед учасників наради в адміністрації президента РФ, на якій обговорювався комплекс законодавчих ініціатив про авторські права. "Я сьогодні був на нараді у Володина щодо цього питання, на якій були представлені і правовласники, і інтернет-майданчики, інтернет-торгівля, депутати, Роскомнагляд, міністерство культури.

 На цій нараді, незважаючи на різні оцінки ефективності закону всі сторони, представлені на нараді, визнали його необхідність", – сказав Венедиктов. Він також додав, що думки щодо оцінки закону дещо розділилися, якщо інтернет майданчики стверджують, що закон ефективний, правовласники заявляють, що він недостатньо суворий.

 "Але всі відзначили, що Роскомнагляд працює точково, без надмірностей, як було сказано – "суворо, але делікатно". Це дуже важливо, що всі, що працюють в інтернеті, сказали це прямо в обличчя Володимирову, Жарову і Мединському", – розповів головред відомої радіостанції.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: