fbpx
Футбол

Андрій Воронін про суддівство у матчі «Динамо» – «Локомотив»: Може, потрібно вводити відеоповтори, може, потрібно 22 арбітри

 Сьогодні в рамках 9 – го туру РФПЛ столичний «Локомотив» з рахунком 3:1 обіграв московське «Динамо». За «Динамо» сьогодні забив Крістіан Нобоа, а у складі «Локомотива» відзначились Олександр Самедов, Дамі Н’Дойє та Сергій Ткачук. Сам матч був цікавим, але не менш цікавими виглядають коментарі його учасників, а також слова тренерів команд.

 Нагадаємо, що до матчу «Локомотив» і «Динамо» поділяли три очки, а тепер «залізничники» відірвалися в турнірній таблиці РФПЛ від команди українця Андрія Вороніна вже на шість пунктів. Після гри невдоволення суддівством висловили нападник московського «Динамо» Андрій Воронін, а також головний тренер цього клубу Дан Петреску. Українець забив сьогодні у ворота «Локомотиву», проте рефері Сергій Карасьов взяття воріт скасував. Також відзначимо, що один гол у ворота «Динамо» футболіст «​​Локомотиву» Самедов забив з пенальті. «Суддя помилився і в епізоді з моїм голом, і в епізоді з пенальті, якого не було і в помині», – наводять ЗМІ слова Андрія Вороніна з посиланням на «Спорт- Експрес».

 Говорячи про забитий їм гол, Андрій Воронін підкреслив наступне: «Я не розумію, як матч обслуговують шість арбітрів, і ні один не бачить, що я взагалі не чіпав Дюріца». Розвиваючи тему український нападаючий московського «Динамо» заявив: «Я не знаю, що робити з такими помилками. Може, потрібно вводити відеоповтори, може, потрібно 22 арбітри, щоб вони бігали за кожним гравцем на полі. Але безумовно треба щось змінювати» .

 Головний тренер «Динамо» Дан Петреску, коментуючи сьогоднішню гру, зазначив: «Ми заслуговували перемоги в цій грі, провели хороший матч, але кращим гравцем «Локомотиву» був суддя Сергій Карасьов». «Цього разу удача супроводжувала «Локомотив». Хотілося б, щоб вони нас обіграли без суддівських помилок», – резюмував наставник московського «Динамо».

 А добре знайомий українським любителям футболу Леонід Кучук, який зараз тренує московський «Локомотив», кажучи про поєдинок своєї команди з московським «Динамо», повідомив наступне: «Чому наше обговорення зводиться до суддівства? Давайте тактику, хід гри обговорювати».

«Динамо» (Москва) – «Локомотив» 1:3 (Відео)

За матеріалами: sport.ua, eurosport.ru, Фото: dynamo.kiev.ua Відео: YouTube

Читайте також: