fbpx
Політика

Янукович шукає вирішення «питання Тимошенко»

Президент України Віктор Янукович вважає, що для вирішення питання про звільнення екс-міністра Юлії Тимошенко ще є достатньо часу. Але, незважаючи на це, влада продовжує в посиленому темпі займатися даною проблемою. Адже, як відомо, однією з вимог Європейського союзу для успішного підписання Угоди про асоціацію є саме вирішення питання Тимошенко. Про це глава держави заявив у Ялті на відкритті саміту «Ялтинська європейська стратегія» в п’ятницю, 20 вересня.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Ми шукаємо шлях і у нас ще є час, і ми будемо відповідно до плану, який є, працювати. Поки ми не сказали ні «так», ні «ні». Відповідне рішення має бути в площині, яка б дозволила нам в законодавчому полі знайти рішення», – зазначив Віктор Янукович.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, напередодні колишній президент Польщі Александр Кваснєвський заявив, що «питання Юлії Тимошенко» є найбільшою перепоною на шляху підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: