fbpx
Політика

Янукович: В разі не підписання УА винною буде не тільки влада, але й опозиція

У разі провалу підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом, глава української держави Віктор Янукович не збирається йти у відставку. Навпаки, він вважає, що доля євроінтеграції України залежить не лише від влади, а й від опозиції. Тому відповідати повинні всі. За словами президента України, модернізація країни триває вже не один рік, і кожен президент робив свій внесок у цей процес.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Що ми робили всі ці роки незалежності? Ми намагалися ремонтувати стару хату: мазали, білили і, врешті -решт, ми побачили в останні роки, що це нічого не дасть на майбутнє – треба робити капітальний ремонт і треба її перебудувати. І це ми почали робити в 2010 році», – зазначив Віктор Янукович.

У той же час Віктор Янукович всі перемоги і заслуги приписує не тільки владі, а й опозиції. Є люди, які підтримують опозиційні сили, і це нормально. Політичні процеси, які сьогодні відбуваються в державі, тільки сприяють її розвитку, – упевнений президент. Втім, як і в тому, що відповідну частку відповідальності несе не тільки він, а й опозиція.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: