fbpx
Шоу-бізнес

У Майлі Сайрус новий роман?

 З’явилася інформація про те, що Майлі Сайрус завела роман з музичним продюсером Майком Вільямсом, відомим під псевдонімом Mike WiLL Made It. Деякі таблоїди взялися повідомляти про це ще до того, як з’явилася офіційне оголошення про те, що Майлі Сайрус розлучилася з актором Ліамом Хемсвортом.

Ну а вчора з’явилося ще одне непряме підтвердження чуток – фотограф Террі Річардсон, який зняв для Майлі її мегапопулярний кліп Wrecking Ball, опублікував у своєму блозі фотографії Сайрус та її продюсера, зроблені під час зйомок.

Про нового коханого Майлі Сайрус відомо дуже мало – Майку Вільямсу 42 роки, і до роботи над новим альбомом Майлі Сайрус «Bangerz», він співпрацював з Сіар і Ріанною.

Нагадуємо, що колишній наречений Майлі Сайрус Ліам Хемсворт вже зустрічається з мексиканською актрисою і співачкою Ейсою Гонсалес. Принаймні про це днями написали багато ЗМІ, оперуючи фотографіями, на яких актор і його нова обраниця разом.

Майлі Сайрус ж зустрічалася з Ліамом Хемсвортом з червня 2009 року. 31 травня 2012 року пара оголосила про заручини, проте у вересні цього року представники зірок підтвердили, що молоді люди скасували заручини і розірвали стосунки.

За матеріалами: Huffington Post

Читайте також: