fbpx
Політика

Жириновський запропонував «Єдиній Росії» саморозпуститися

 Лідер Ліберально – демократичної партії Росії Володимир Жириновський вважає, що партія «Єдина Росія» повинна саморозпуститися. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 20 вересня.

 За його словами, ЛДПР, як і інші політичні сили, не визнає вибори в Ростовській області, де на деяких дільницях проголосували 100 % за «Єдину Росію».

 «Ви що, з глузду з’їхали? На Кавказі вже це не роблять! Нахабно вкидали або знищували бюлетені за наявності поліції», – повідомив Жириновський.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він закликав КПРФ і «Справедливу Росію» підняти на засіданні Державної Думи в жовтні питання про беззаконня в окремих районах Ростовської області під час виборів.

 «Нехай всі губернатори і влада почують. Хай Президент прийме заходи. Ну далі нікуди йти? Явка в Ростові 12%, раптом на деяких ділянках 70%. Що, напівбожевільне місто? Одні йдуть на вибори, інші ні?», – написав лідер ЛПДР.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, «Єдиній Росії» як партії більшості має бути соромно. Як зазначив Володимир Жириновський, вони самі створюють собі проблеми, а потім будуть змушені думати, як їх вирішити.

 «Вас же прокляне весь народ наш! Ви не здатні проводити чесні вибори. Оголосіть про саморозпуск і підіть геть з усіх парламентів РФ! І давайте проведемо дострокові вибори», – заявив Жириновський.

Читайте також: