fbpx
Футбол

Спонсори “Динамо” зажадали догляду Блохіна

 Сьогодні, 20 вересня, стало відомо, що головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін може покинути свій пост вже незабаром, незважаючи на підтримку керівництва київського клубу.

 За даними сайту «Чемпіонат», спонсори київського клубу поставили перед Ігорем Суркісом ультиматум: звільнити Олега Блохіна, якщо незадовільні результати будуть продовжуватися в найближчих поєдинках. При цьому невдачею вважатиметься будь-яка втрата очок. Дане рішення спонсори клубу прийняли після незадовільних виступів столичного клубу як у чемпіонаті України, так і в Лізі Європи. Нагадаємо, що у вчорашньому матчі групового етапу Ліги Європи київська команда програла вдома бельгійському «Генку» з рахунком 0:1.

 Відзначимо, що намір попрощатися з Блохіним виник у президента ще після програшу «Металісту». Проте результат вчорашнього матчу з бельгійським «Генком» ще більше посилив бажання Суркіса звільнити Блохіна. Уболівальники столичного клубу також висловлюють недовіру Олегу Блохіну і є прихильниками його звільнення з команди.

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: