fbpx
Новини світу

Президент РФ: “Гомосексуалізм – дорога до деградації”

 Президент Російської Федерації Володимир Путін повідомив про своє ставлення до одностатевих шлюбів. На думку російського лідера, прихильники подібних відносин йдуть проти національної ідентичності і проти власних цінностей.

 «Ми можемо спостерігати, як багато євроатлантичних держав просто взяли і відмовилися від своїх коренів, а також від християнських цінностей, які складають основу західної цивілізації. У першу чергу зневажаються моральні основи, а також будь-яка традиційна ідентичність – релігійна, культурна, національна і навіть правова», – заявив президент Російської Федерації Володимир Путін на засіданні дискусійного клубу «Валдай».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Крім цього, російський президент порівняв одностатеві шлюби з вірою в диявольські сили. Путін запевняє, що «гомосексуалізм є прямим шляхом народу до деградації і примітивізації, а також до глибокої моральної і демографічної кризи».

 Нагадаємо, що в серпні спортсмени з різних куточків планети закликали ігнорувати зимові Олімпійські ігри в Сочі. На думку атлетів, російський "антгейський закон" є неприпустимим .

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: tvi.ua

Читайте також: