fbpx
Новини світу

Смартфон iPhone 5s розкупили в перший же день продажів

 Сьогодні, 20 вересня, в більшості країн стартували продажі нового флагманського смартфона компанії Apple – iPhone 5s. Як звичайно, біля магазинів американського гіганта вишикувалися багатотисячні черги з людей, бажаючих першими придбати собі новинку. Втім, обзавестися новим телефоном зумів далеко не кожен. Через деякий час в магазинах просто закінчилися запаси iPhone 5s.

 Люди, яким пощастило потрапити в магазин і купити телефон, стверджують, що моделі «шампанського» білого кольору розібрали в перші хвилини після старту продажів. Якщо вірити чуткам, то в кожному магазині Apple було всього по 5 моделей iPhone 5s кольору «шампанського».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Що ж до білих iPhone 5s, то їх точна кількість залишається загадкою, але в кожному разі їх виявилося менше, ніж моделей сірого кольору.

 Слід також зауважити, що кожному відвідувачу видавали максимум 2 смартфона. Багато хто після покупки новинки відразу ж кинулися продавати їх за завищеною ціною. Розцінки починаються від 1000 доларів за молодшу модель з 16 Гб вбудованої пам’яті, в той час як її офіційна ціна – 649 доларів.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Реклама iPhone 5s (відео):

Читайте також: