fbpx
Футбол

РФПЛ 9-й тур. «Динамо» – «Локомотив», «Спартак» – «ЦСКА», «Ростов» – «Зеніт» – буде на що подивитися!

 У суботу, 21 вересня, трьома поєдинками стартує 9 – й тур РФПЛ. Цей тур примітний тим, що з урахуванням імен команд і турнірної ситуації, в ньому відразу три матчі можуть претендувати на статус центрального.

 О 13:30 за московським часом в суботу свій матч почнуть московські «Динамо» і «Локомотив». «Динамо», що займає шосте місце, і «Локомотив», що є на четвертій позиції, розділяють лише три очки, а тому важливість протистояння розуміють в обох столичних клубах. Обидві команди показують цікавий футбол і вболівальники вправі очікувати від суботнього матчу яскравого футболу. У суботу також зіграють «Крила Рад» з «Уралом» (початок матчу о 16:00 мск) і «Терек» з «Краснодаром» (початок о 18:30 мск).

 Ще п’ять матчів 9-го туру РФПЛ вболівальники побачать у неділю, 22 вересня. У цей день зіграють:

 «Волга» – «Анжі» (початок матчу о 13:30 мск)

 «Спартак» – ЦСКА (початок матчу о 13:30 мск)

 «Рубін» – «Томь» (початок о 16:00 мск)

 «Кубань» – «Амкар» (початок матчу о 18:15 мск)

 «Ростов» – «Зеніт» (початок матчу о 20:30 мск).

 З усіх недільних поєдинків виділяються протистояння «Спартак» – ЦСКА і «Ростов» – «Зеніт». ЦСКА зараз очолює турнірну таблицю РФПЛ, а « Спартак» ділить за кількістю набраних очок 2 -3- е місця з пітерським «Зенітом». Відставання «Спартака» і «Зеніту» від ЦСКА становить лише три пункти. «Ростов» зараз п’ятий і також на три очки відстає від «Зеніту» і «Спартака». Як бачимо, перемога потрібна кожному клубу з цього квартету, а тому протистояння обіцяють бути дуже цікавими.

 Відзначимо два цікаві факти напередодні старту 9- го туру РФПЛ. На сьогодні лише дві команди в російській футбольній першості жодного разу не програвали – це ЦСКА і казанський «Рубін». Є в РФПЛ і три клуби, які поки не здобули в поточному чемпіонаті жодної перемоги. Цими командами є «Анжи», «Терек» і «Томь», що займають три останні рядки в турнірній таблиці РФПЛ.

Читайте також: