fbpx
Політика

Путін привітав Південну Осетію з Днем незалежності

За повідомленням прес-служби Кремля, сьогодні, 20 вересня, президент Російської Федерації Володимир Путін привітав главу Південної Осетії Леоніда Тібілова і жителів республіки з національним святом – Днем незалежності.

«Глава російської держави зазначив у телеграмі, що дане свято є показником стійкості і мужності південноосетинського народу, який відстояв своє право на безпечне і мирне життя», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Путін також підкреслює, що Південна Осетія здійснює масштабні завдання у державному будівництві, в розвитку і розширенні соціально-економічних міжнародних зв’язків, і запевняє керівництво ПО, що на всіх окреслених напрямках Росія продовжуватиме надавати Південній Осетії міжнародну підтримку і допомогу.

Крім цього, Володимир Путін висловив упевненість, що і в подальшому зміцненні двосторонніх відносин, які грунтуються на міцних положеннях взаємовиручки і дружби, буде відповідати радикальним інтересам народів Південної Осетії і Росії.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

У Південній Осетії День незалежності святкується на згадку про 20 вересня 1990 року, коли на раді народних депутатів Південно-Осетинської автономної області була проголошена республіка Південна Осетія.

Південна Осетія – День Незалежності! (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: