fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «”Генк” був господарем на полі», – Сергій Нагорняк

Футбольний експерт Сергій Нагорняк прокоментував вчорашні матчі українських команд у Лізі Європи.

«Незважаючи на мінімальну перевагу в підсумковому рахунку, я б не сказав, що три очки далися команді Хуанде Рамоса важко», – міркує експерт.

На думку Нагорняка, вчора в Румунії «Дніпро» зумів здобути, що називається, «комфортну перемогу». Варто відзначити і те, що футболісти «Дніпра» були істотно вищі класом за гравців «Пандурій», що й дало підсумковий результат. Звичайно, додав Нагорняк, вчора «Дніпро» міг вигравати і впевненіше, якби відразу після голу Ротаня зумів забити і Матеус.

«Зараз це вже не так важливо. Головне, що перемога вже в активі «Дніпра»», – упевнений експерт.

«Що тут сказати? "Чорноморець" молодець», – додав Нагорняк .

На його думку, вольова перемога на виїзді в Лізі Європи завжди дається непросто. Хоча, звичайно ж, всім уболівальникам «Чорноморця» у матчі із загребським «Динамо» довелося понервувати. Однак, стверджує Нагорняк, «гол у роздягальню» розворушив одеситів. У підсумку, результат матчу був забезпечений буквально за три хвилини, – після голу Прийомова загребське «Динамо» і отямитися не встигло, як тут же забив і Джедже.

«Особисто я не побачив абсолютно нічого хорошого у виконанні "Динамо". Вчора саме "Генк" був господарем на полі. Це стосується не тільки першого тайму, але й гри після перерви», – упевнений Нагорняк.

Це все тому, зазначив експерт, що «Генку» так грати дозволяли самі кияни. Підсумковий результат по грі.

«Не знаю, які з цього послідують висновки, але матч мене дуже неприємно здивував», – підсумував експерт.

Нагадаємо, що вчора три українські клуби зіграли перші матчі в групі Ліги Європи. Матч «Пандурій» – «Дніпро» закінчився з рахунком 0:1, «Динамо» (Загреб) – «Чорноморець» 1:2, а київське «Динамо» програло вдома «Генку» 0:1.

За матеріалами: vesti.ua

Читайте також: