Платіні: “Євро-2020 викликав величезний інтерес”

 Сьогодні, 20 вересня, в УЄФА повідомили, що європейські держави виявили особливий інтерес до проведення матчів чемпіонату Європи-2020. В даний момент про готовність прийняти матчі європейської першості заявили 32 національні асоціації. Нагадаємо, що Євро-2020 буде проведено в новому форматі: матчі європейської першості будуть проводитися по всій Європі.

 Фінальна частина європейської першості пройде в 13 містах по всій Європі. Заявки на проведення матчів турніру повинні бути подані до 25 квітня 2014 року. Остаточний список міст- учасників Євро комітет УЄФА оголосить 25 вересня 2014 року. Про це повідомляється на офіційному сайті відомства.

Related Post

 «Я дуже задоволений тим, що нашу ідею підтримали 32 держави. Всі вони хочуть взяти участь в чемпіонаті Європи – 2020 року. Я їх розумію, адже кожна країна, в якій є хоча б один великий стадіон, може прийняти у себе матч Євро-2020. Для цього не потрібно будувати по вісім нових стадіонів, і це, по моєму, величезний плюс», – заявив Президент УЄФА Мішель Платіні.

 «Величезний інтерес до Євро-2020 виходить з усіх куточків Європи. Це прекрасно», – додав генсек УЄФА Джанні Інфантіно.

Leave a Comment