На принизливі випади М. Задорнова в бік українців МЗС України реагувати не буде

МЗС України не буде реагувати на принизливі випади М. Задорнова в бік українців.

  У МЗС України наразі не коментують ситуацію стосовно принизливих висловлювань російського сатирика М.Задорнова щодо Євромайдану та українців, передає УНН з посиланням на прес-службу міністерства.

 “Наразі я не чув запису виступу М.Задорнова на радіо, де він принизливо відгукувався про Україну та Українців, а тому коментувати щось з цього приводу не можу”, — зазначив речник МЗС Євген Перебиніс.

 За його словами МЗС України не може реагувати на кожне подібне висловлювання з-за кордону.

 Нагадаємо, народний депутат Віктор Балога зазначив, що коли громадянин сусідньої держави, навіть, якщо він комік, ображає Україну, то міністр закордонних справ повинен негайно відірватися від передріздвяних справ і викликати для пояснень російського посла.

Related Post

 “Вважаю, коли громадянин сусідньої держави, навіть, якщо він комік, ображає Україну, то наш міністр закордонних справ повинен негайно відірватися від передріздвяних справ і викликати для пояснень російського посла. Пане Кожара, якщо ви проковтнете „єврохохлів“ у виконанні російського коміка, обіцяю, більше ніколи не подам вам руки. В такому випадку вас, як міністра, не існуватиме. Майте повагу, якщо не до країни, в якій живете, то хоча б до себе і до посади, яку займаєте”, — написав В. Балога.

 Нагадаємо, російський гуморист Михайло Задорнов поцікавився, чи не розбігся ще в Україні “євромайдан із єврохохлами”. “Єврохохли так звані… вони нас звинувачують, що Росія робить Україну колонією. Яка колонія може бути з країни, яка нічого не виробляє?”, — висловився Задорнов в ефірі російського “Радіо Неформат”.

 Джерело: УНН

Leave a Comment