fbpx
Шоу-бізнес

Найбагатша зіркова пара – Бейонсе і Jay Z

 Співачка Бейонсе і її чоловік, репер Jay Z очолили рейтинг найбагатших знаменитих пар, який щорічно складає журнал Forbes. За період з червня 2012 року до червня 2013 року ця зіркова пара, згідно з підрахунками відомого видання, зуміла заробити приблизно 95 мільйонів доларів. Такому заробітку сприяли гастролі Бейонсе і успішні продажі альбому Jay Z. Крім цього, Бейонсе випустила свою власну лінію одягу та парфумерії, а Jay Z створив спортивне агентство, клієнтами якого стали багато відомих спортсменів.

На другому місці опинилася модель Жизель Бундхен і гравець в американський футбол Том Бреді, які зуміли заробити за рік приблизно 80 мільйонів доларів. При всьому цьому доходи дружини в цій парі виявилися на чотири мільйони доларів більшими, ніж у чоловіка. Жизель Бундхен є не тільки найбільш високооплачуваною моделлю в світі, але і співвласницею бразильської компанії з виробництва взуття Grendene.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ну а на третьому місці опинилися, звичайно ж, Анджеліна Джолі і Бред Пітт, які заробили за рік 50 мільйонів доларів. На відміну від двох попередніх пар, сімейний бюджет Пітта і Джолі торік майже повністю формувався за рахунок гонорару від зйомок. Винятком стала лише участь Бреда Пітта в рекламі парфумів «Chanel No. 5», за яку він отримав 7 мільйонів доларів.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ну а в п’ятірку найзаможніших зіркових пар, на думку журналу Forbes, увійшли також пари Ештона Кутчера і Міли Куніс (35 мільйонів доларів) і Каньє Уеста і Кім Кардашьян (30 мільйонів доларів).

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: