Московський суд не буде скасовувати результати виборів у столиці

 Сьогодні, 20 вересня, Московський міський суд остаточно відмовив Олексію Навальному у скасуванні результатів виборів столичного мера. Нагадаємо, що Олексій Навальний в цілому подав у московські суди 952 позови, в яких вимагав провести повторні вибори.

 Головними підставами для подачі такої кількості звернень до суду від опозиціонера стали продуктові набори, які за даними Навального, розподілялися серед пенсіонерів, а також нерівномірний доступ кандидатів у мери до ЗМІ.

 Представники прокуратури у суді описали дані порушення не конкретизованими припущеннями. На думку державного обвинувача, немає зв’язків між передачею продуктових наборів потребуючим і у виборах мера Москви.

Related Post

 «Ми неодмінно будемо оскаржувати дане рішення Московського міського суду», – заявив журналістам представник опозиціонера Дмитро Крайнєв.

 Нагадаємо, що за результатами виборів, які відбулися 8 вересня, перемогу здобув Сергій Собянін, який набрав більше половини голосів виборців. Представник опозиції Олексій Навальний закінчив гонку в мери на другому місці.

 За матеріалами : pravda.com.ua

Leave a Comment