fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Не очікував, що зможемо обіграти “Динамо”», – президент «Генка»

Президент бельгійського «Генка» Херберт Хубен поділився своїми враженнями від вчорашнього переможного матчу своїх підопічних проти «Динамо».

«Не очікував, що ми зможемо обіграти "Динамо" в Києві», – заявив Херберт Хубен.

За його словами, вчора у Києві був дуже важкий матч, аж до самого фінального свистка. На думку Хубена, вчора його команда показала досить хороший футбол, не рахуючи першої 10-ти хвилинки, коли київське «Динамо» «притиснуло суперника до воріт».

На щастя, відзначає президент, незабаром «Генку» вдалося вирівняти гру.

«Чесно кажучи, мені досі не віриться, що це відбулося насправді», – підкреслив президент «Генка».

Крім того, Хубен відзначив гру Кулібалі, який вчора дуже добре відіграв в обороні після не найкращого матчу з «Зюльте Варегемом». Вчора «Генк» провів хорошу гру проти дуже сильного опонента, додав президент. Херберт Хубен надзвичайно радий тому, що вчора «Генк» зміг на рівних зіграти з київським «Динамо».

«Далеко не кожен клуб зможе взяти 3 очки на НСК "Олімпійський". Тепер нам потрібно забути про ейфорію і в спокійному режимі готуватися до наступного матчу в чемпіонаті», – підсумував Хубен.

Своїми враженнями від вчорашньої гри з «Динамо» поділився і данський захисник «Генка» Хамалайнен.

«Ситуація в нашій групі не змінилася – всі 4 команди як і раніше претендують на вихід з неї. Це був тільки перший матч, тому все може помінятися. Так, вчора ми виграли, проте я впевнений, що наша команда може грати ще краще», – заявив Хамалайнен.

За його словами, на останніх хвилинах «Генку» довелося забути про атаку, щоб не втратити перемогу. Перемога в Києві – дуже важливий результат, який, повинен допомогти в боротьбі за вихід з групи.

Нагадаємо, що вчора матч «Динамо» – «Генк» завершився перемогою бельгійського клубу 0:1.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: