fbpx
Футбол

Ліга Європи. Поразка «Динамо» від «Генка»: думки футболістів команди Олега Блохіна

Вчора ввечері київське «Динамо» стартувало у груповому раунді Ліги Європи. Старт підопічних Олега Блохіна у євротурнірі ознаменувався домашньою поразкою з рахунком 0:1 від бельгійського «Генка». Такий результат навряд чи можна назвати заслуженим, адже « Динамо» більше атакувало, створило масу моментів біля воріт суперника, от тільки забити не змогло, а без голів, як відомо, у футболі перемог не буває.

Після матчу «Динамо» – «Генк» Олег Блохін заявив, що йому немає в чому дорікнути команді, і що його підопічні «віддавалися на полі». Наставник столичного клубу підкреслив, що «є колосальна нервозність, оскільки склалася така обстановка навколо команди, ми не виграємо… і якщо маєш стільки моментів, то їх потрібно забивати». Безумовно, Олег Блохін має рацію, от тільки поразки його команди стають вже якоюсь нормою, хоча раніше програш «Динамо» команді рівня «Генка» розцінювався б як сенсація.

Цікаві думки після поразки у дебютному матчі Ліги Європи висловили футболісти київського «Динамо». Так, захисник Євген Хачеріді заявив наступне: «…взагалі не розумію,  як «Генк» нам забив. Вийшов якийсь дурний гол, я сам не зрозумів, як м’яч залетів під захисника». «Ми атакуємо, тиснемо, але результату немає. Не знаю, що це… Нефарт, напевно», – резюмує Хачеріді.

Півзахисник Олег Гусєв відзначає, що «Динамо» створює моменти, але не забиває і, як наслідок, втрачає очки і впевненість у собі. «Коли все валиться з рук, коли погано йде гра, не кожен може терпіти і, незважаючи на невезіння, проявляти свої найкращі якості. Дуже важко. Мені соромно вже на вулицю виходити. Далі «Динамо» падати нікуди», – підкреслив півзахисник «Динамо» і збірної України.

Роман Безус говорить про те, що команді соромно перед уболівальниками. При цьому футболіст висловив сподівання, що «Динамо» зможе вийти з непростої ситуації. Говорячи про вболівальників Роман Безус зазначив, що вони « …повинні підтримувати команду в будь-якій ситуації, але що поробиш – вони незадоволені, і це можна зрозуміти».

А от Андрій Ярмоленко, який вчора на останній компенсованій хвилині мав можливість забити гол, не розуміє глядачів. «Я не розумію наших глядачів. Вони освистують свою команду, не підтримують, а навпаки – створюють ще більший тиск», – каже футболіст і додає: «Так, гра зараз нам дається складно, голів немає, але команда потребує підтримки. А її освистують. Краще б половина глядачів залишалася вдома», – резюмує футболіст.

Нагадаємо, що вчора свої дебютні поєдинки в груповому раунді Ліги Європи зіграли "Дніпро" і "Чорноморець". Підопічні Романа Григорчука 2:1 у Загребі виграли у "Динамо", а підопічні Хуанде Рамоса з рахунком 1:0 обіграли румунський "Пандурій".

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: