fbpx
Кінотеатри

Кейт Бланшетт визначилася з режисерським дебютом

 Зараз вже нікого не здивуєш тим, що актор сідає в режисерське крісло і знімає власний фільм. У числі акторів – режисерів є такі зірки як Шон Пенн, Бен Аффлек, Анджеліна Джолі, Райан Гослінг і багато інших. До їх числа тепер вирішила примкнути і зірка фільму «Загадкова історія Бенджаміна Баттона», актриса Кейт Бланшетт.

 При цьому слід зауважити, що вона вже навіть визначилася з фільмом, який стане її дебютом в якості режисера. Кейт Бланшетт має намір екранізувати роман голландського письменника Германа Коха – «Вечеря».

 Дана книга з’явилася на прилавках в 2009 році і стала бестселером у себе на батьківщині. Цього року вона дісталася до Штатів і Росії. У центрі історії два брати і їх дружини. Один з братів – майбутній прем’єр, а другий працює вчителем. Одного разу вони вирішують зустрітися разом за вечерею, проте з часом, розпочата ними бесіда, створює все напруженішу атмосферу навколо.

 У вересні Кейт Бланшетт з’явиться в новій картині Вуді Аллена «Жасмин», а в кінці року на екрани вийде сіквел «Хоббіта», де вона знову постане в образі королеви ельфів Галадріель.

Трейлер до фільму «Жасмин» (відео):

Читайте також: