fbpx
Футбол

“Зеніт” заплатить півмільйона за спалений фанатами прапор Чечні

 Сьогодні, 20 вересня, в контрольно-дисциплінарному комітеті (КДК) Російського футбольного союзу (РФС) прийняли рішення не дискваліфікувати стадіон "Петровський" у Санкт-Петербурзі. Проте покарання пітерський клуб все одно поніс. КДК зобов’язав сплатити пітерців штраф розміром 500 тисяч рублів. Нагадаємо, що дані санкції застосовані до футбольного клубу за інцидент, який стався на трибунах під час матчу Прем’єр ліги між питерцами і «Тереком», коли пітерські шанувальники підпалили прапор Чеченської республіки, а сам інцидент потрапив під приціли відеокамер.

 «У КДК вирішили покарати «Зеніт» за те що на трибунах відбувалися неправомірні дії вболівальників. «Зеніт» оштрафований на 500 тисяч рублів», – заявив голова КДК Артур Грігорьянець.

 Зазначимо, що правоохоронцям вдалося затримати одного з винних в даному порушенні. За рішенням суду затриманий молодий чоловік був оштрафований на 1000 рублів. За даними директора з безпеки Російської футбольної Прем’єр ліги, даний порушник відшкодує всю суму штрафу пітерському клубу.

 

Поведінка фанатів на матчі "Зеніт" – "Терек" (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: