Володимир Путін не виключив своєї участі у президентських виборах-2018

Російський президент Володимир Путін, який зустрічався з членами міжнародного дискусійного клубу "Валдай", в ході полеміки з екс-прем’єром Франції Франсуа Фійоном не виключив того, що буде знову балотуватися на президентський пост в 2018 році.

"Я не виключаю", – сказав Путін. Перед цим він поставив питання Фійону, чи буде той виставляти свою кандидатуру на пост президента Франції, попросивши його "коротко відповісти, односкладово". Французький політик вважав за краще ухилитися від відповіді: "Я не став би відповідати на це питання, тому що ви на нього не відповіли".

У цей час із залу Путіну нагадали, що це ж питання йому задавав політолог Микола Злобін і він відповіді не дав. "Поставили? Я не чув", – зізнався президент Росії і продовжив розмову з Фійоном: "А якщо я відповім, ви відповісте?".

Related Post

"Подивимося", – відповів той, а російський президент тут же сказав, що не виключає свою участь у президентських виборах 2018 року, після чого, точно так само відповів і колишній прем’єр Франції.

Нагадаємо, міжнародний клуб "Валдай" вже вдесяте зібрався на своє щорічне засідання, але Путін вперше зустрічається з політологами на пленарному засіданні.

Володимир Путін не виключив своєї участі у президентських виборах-2018 (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment