fbpx
Футбол

Вболівальники збірної Росії зможуть полетіти на ЧС-2014 абсолютно безкоштовно

 Всеросійське об’єднання вболівальників змогло вдарити по руках з однієї з авіакомпаній про надання двох літаків для перевезення груп уболівальників на чемпіонат світу до Бразилії, який відбудеться в 2014 році. Зазначимо, що переліт для російських фанатів буде абсолютно безкоштовним. Про це заявив президент організації Олександр Шпригін.

 В об’єднанні уболівальників повідомляється, що вболівальники збірної Росії зможуть безкоштовно здійснювати переліт Москва – Ріо – де – Жанейро. Зазначимо, що у зворотному напрямку буде організований такий же рейс, який доставить вболівальників назад до Росії по закінченню чемпіонату світу. Нагадаємо, що мундіаль буде проходити з 12 червня по 13 липня наступного року.

 «Під час чемпіонату Європи вболівальників перевозили чотири літаки. Цього разу буде два літаки. Розглядом заявок від уболівальників буду займатися особисто я. До травня ми складемо список уболівальників, які безкоштовно полетять до Бразилії», – заявив Шпригін.

 Відзначимо, що в даний момент збірна Росії не гарантувала собі вихід у фінальну частину світової першості. Даний переліт буде доступний лише в тому випадку, якщо збірна отримає путівку до Бразилії.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: