fbpx
Без категорії

Чемпіонат світу з пляжного футболу. Україна програла перший матч збірній Сенегалу

Збірна України з пляжного футболу з поразки стартувала на Таїті на чемпіонаті світу, мінімально поступившись команді Сенегалу з рахунком 4:5 (2:0, 1:3, 1:2), передає УНН .

При цьому дебют поєдинку складався для українців вдало, на другій і третій хвилинах Віталій Сидоренко та Олег Зборовський забили по м’ячу, і Україна повела – 2:0. А потім воротар української команди Володимир Гладченко парирував пенальті від Кукракі.

Однак у другому періоді наші футболісти втратили перевагу. Спочатку сенегалець Фелл двома ударами зрівняв рахунок, а потім той же Кукракі реабілітувався за незабитий пенальті. Втім, за 6 секунд до заключної перерви Роман Пачев реалізував штрафний удар – 3:3.

У третьому періоді Зборовський знову вивів збірну України вперед – 4:3. Проте останнє слово в цій зустрічі було за сенегальцями. Знову двічі розписався у воротах Гладченка забивний Фелл.

Поразка українців прикра, адже наші футболісти частіше володіли м’ячем (60 % проти 40 %) і завдали більше ударів по воротах (39 проти 27), щоправда за ударами в створ воріт рівновага (по 9).

Наступний матч у Французькій Полінезії збірна України зіграє 20 вересня (за київським часом буде 21 число) проти чотириразового чемпіона світу з пляжного футболу – бразильців, які сьогодні ще мають провести зустріч з командою Ірану.

Джерело: УНН

Читайте також: