Україна не відмовляється від співпраці з РФ і Митним союзом – Юрій Мірошниченко

 Україна, рухаючись до ЄС, не відмовляється від співпраці з Росією та МС. Про це в ефірі "5 каналу" заявив представник Президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, передає УНН.

"Я підкреслюю, що Україна, інтегруючись у Європу, не протиставляє себе співпраці з нашим стратегічним партнером, яким є Росія, так само як і країни Митного союзу", – заявив Ю. Мірошниченко.

Щодо заяви з боку Росії, що ЄС тисне на Україну, Ю. Мірошниченко зазначив: "Навіть якщо вони (представники російської влади – ред.) мають свою точку зору на щось – ми її поважаємо, але робимо те, що вигідно нам, українцям".

Related Post

Нагадаємо, раніше радник президента Російської Федерації з питань Митного союзу і відносин з Україною Сергій Глазьєв заявив, що Україну в односторонньому порядку виключать із зони вільної торгівлі СНД відразу після підписання Угоди про асоціацію з ЄС. "Я можу сказати тільки свою особисту думку, яка зводиться до відомого російського прислів’я: "На злодієві шапка горить"… Практично кожен день керівництво України отримує депеші, приймає посланників, які викручують руки владі з метою домогтися від України підписання Угоди про асоціацію з ЄС", – вважає С. Глазьєв.

Джерело: УНН

Leave a Comment