fbpx
Політика

Угода про асоціацію. Європі потрібно показати, що вона підписує Угоду не тільки з Президентом – Луценко

Українському народу потрібно показати європейцям, що вони підпишуть Угоду про асоціацію не з Президентом і політиками, а з цілою європейською нацією. Відповідну заяву зробив екс -міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на прес -конференції, передає кореспондент УНН.

"Ми вважаємо, що цього року з політичної точки зору для України немає нічого важливішого, ніж досягти позитивного результату у Вільнюсі під час підписання Угоди про Євроасоціацію. Нам приємно констатувати, що українські політики з владою і опозицією знайшли консенсус в цьому питанні. Тим не менш, Європа все ще не має чіткої відповіді на готовність підписати Угоду з нашою країною. Цьому є багато пояснень, але ми вважаємо, що задіяний для позитивного результату один найважливіший фактор – фактор підтримки суспільства, демонстрація суспільством підтримки євроінтеграційного процесу", – заявив Ю. Луценко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За словами політика, Європі потрібно показати, що вона підписує Угоду не тільки з Президентом.

"Ми вирішили запропонувати киянам з 1 до 10 жовтня отримати стрічки з українсько-європейською символікою з тим, щоб продемонструвати: Європа підписує Угоду не тільки з Януковичем, вона підписує Угоду не тільки з політиками, вона підписує Угоду з 46-ма мільйонами європейців українського походження", – запевнив Луценко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Джерело: УНН

Читайте також: