fbpx
Шоу-бізнес

Світлана Пермякова в питаннях стилю довіряє тільки чоловіку

  Відома комедійна актриса і зірка серіалу «Інтерни» Світлана Пермякова відверто розповіла, кому найбільше довіряє в питаннях стилю.

Хто б міг подумати, що Світлана Пермякова не тільки стане стильною актрисо , але і сама буде допомагати дівчатам одягатися правильно, стильно і красиво. Після народження дочки Варвари Світлана Пермякова сильно схудла і повністю змінила свій гардероб. Завдяки таким радикальним змінам актриса стала вести програму «Шафа» на Новому каналі, де Світлана разом зі стилістом Вадимом Абрамовим допомагає жінкам поглянути на свій гардероб і кардинально змінитися.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Цікаво, що сама Світлана Пермякова не довіряє свій стиль професіоналам, а керується лише смаком і стилем свого чоловіка Максима Скрябіна. Світлана Пермякова розповіла: «Він чудово розбирається в трендах, брендах і модних тенденціях. Коли кудись збираюся, питаю поради у чоловіка. Він підказує, що краще одягти».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що зараз коханий Світлани навчається на режисера в Лондоні, звідки привозить модні подарунки для своєї дружини і дочки.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: