Працюючим російським пенсіонерам збережуть пенсію

Заступник міністра праці та соціального захисту Росії Андрій Пудов повідомив, що ті російські пенсіонери, які продовжують працювати, будуть отримувати пенсію в повному обсязі. Пудов також додав, що дана позиція узгоджена в уряді.

Заступник глави Мінпраці розповів, що на початкових етапах розробки пенсійної стратегії деякими чиновниками обговорювалася можливість невиплати частини пенсії або всієї пенсії тим пенсіонерам, які працюють і мають високі доходи. Пропонувалося також розглянути можливість скасування виплати фіксованої базової пенсії всім працюючим пенсіонерам. Однак в остаточному підсумку ці пропозиції так і не були прийняті.

Related Post

Раніше віце -прем’єр Ольга Голодець повідомила, що уряд не планує підвищувати пенсійний вік в рамках запланованої пенсійної реформи. У вівторок на цьому тижні стало відомо, що накопичувальна частина пенсії для громадян, які не скористалися правом вибору керуючої компанії або недержавного пенсійного фонду, буде скорочена до нуля.

Повідомлялося також, що ці правила почнуть діяти вже з 2014 року. Проте пізніше джерело в фінансово-економічному блоці уряду повідомило, що пенсіонери, які вирішили не формувати накопичувальну частину пенсії, не втратять свої накопичення.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment