fbpx
Політика

Олена Бондаренко звинуватила опозиціонера Андрія Шевченка в шахрайстві

 Народні депутати, присутні на сьогоднішньому пленарному засіданні Верховної Ради стали свідками, а деякі і учасниками чергового міжфракційного конфлікту. Справа в тому, що нардеп від фракції «Батьківщина» Андрій Шевченко публічно звинуватив регіоналів Віталія Калюжного та Євгена Геллера в кнопкодавстві. Ті, природно, заперечували свою провину. Тоді Андрій Шевченко підійшов до регіоналів і продемонстрував їм відео, зняте на телефон, яке нібито підтверджувало провину представників «Партії регіонів». Але після того як вони спільно подивилися ролик, з’ясувалося, що звинувачення – безпідставні. Опозиціонер склав усні вибачення регіоналам і нардепи продовжили працювати.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Однак член парламентської фракції «Партії регіонів» Олена Бондаренко вважає, що Андрій Шевченко повинен публічно вибачитися в залі перед своїми колегами. Мовчання ж нардепа буде свідчити про те, що опозиціонер продовжує займатися дрібним шахрайством. Саме через це, переконана регіоналка, Шевченка в попередньому скликанні парламенту позбавили посади голови комітету з питань свободи слова та інформації.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Як ми бачимо, для опозиції насправді важлива не чистота голосування. Важливі провокаційні дії і бажання звинуватити владу в тому, що вона не робила. А також – бажання зірвати роботу парламенту», – впевнена Олена Бондаренко.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: