fbpx
Новини світу

Названо імена виконавців, які візьмуть участь у записі “молодіжної версії” гімну РФ

 За словами представників прес – служби міністерства оборони РФ 23 вересня відомство приступає до запису так званого молодіжного варіанту гімну Росії. Участь у роботі візьмуть Олег Газманов, Валерія, Алсу, Стас Михайлов та інші зірки російської естради. Для запису нової редакції гімну свою аудіостудію надав концерн «Мосфільм».

 "Черговий запис гімну країни – найважливіша історична подія, дуже важлива для пропаганди головних символів Вітчизни. Нагадаю, відповідно до рішення міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу, гімн тепер повинен щодня виконуватися військовослужбовцями в кожній військовій частині на всій території країни",- підкреслив начальник управління культури Міноборони Антон Губанков.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Планується, що артисти в супроводі хору МВС запишуть дві версії – класичну та сучаснішу. Участь у записі класичного варіанту візьме Ансамбль пісні і танцю імені Александрова (цей же колектив записав офіційну версію гімну в 2004 році). Виконувати невеликі сольні партії довірено Борису Дьякову, Вадиму Ананьєву і Владиславу Голикову.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Шойгу наказав записати "молодіжну версію" російського гімну (відео):

 

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: