fbpx
Освіта

Міністерство освіти та науки РФ буде максимально відкритим щодо інформування змін

Як заявили сьогодні, 19 вересня, у прес -центрі Міністерства освіти і науки РФ, відомство стане максимально відкритим і прозорим у інформуванні суспільства щодо змін в галузі освіти. Відомство зацікавлене в наданні повної та об’єктивної інформації громадянам.

«У часи радикальних змін у структурі освіти для нас є вкрай важливим, щоб суспільство отримувало найбільш повну та об’єктивну інформацію про всі наші пророблені роботи. Повне забезпечення відкритості органів влади буде багато в чому залежати від ефективності роботи кадрів зі зв’язків з громадськістю», – процитувала прес -служба міністерства помічника міністра освіти і науки РФ Ірини Ган.

За її словами, з 11 до 13 вересня міністерство провело в місті Сочі семінар фахівців зі зв’язків з громадськістю та прес-секретарів регіональних відомств. Ці заходи Міністерство освіти та науки проводить вже з 2005 року.

«Проведені міністерством комунікаційні семінари є важливим механізмом для підвищення синхронізації діяльності органів управління освіти та відкритості як на федеральному, так і на регіональному рівнях», – уточнила Ган.

Новий федеральний закон «Про освіту» (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: