fbpx
Новини світу

Матвієнко: З розвитком комунікацій посилюється попит на якісну інформацію

Валентина Матвієнко – голова Ради Федерації, виступаючи на відкритті 15-ї Генасамблеї Організації інформаційних агентств країн Азії і Тихого океану (ОАНА), зазначила, що неоціненну роль інформаційних агентств у становленні світового порядку денного і виробленні державних і політичних рішень ніхто й ніщо вже не в змозі послабити.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Розвиток комунікацій розширив можливості ЗМІ, створюючи все нові і нові їх різновиди, але це не скасовує таких вимог та критеріїв, як достовірність об’єктивність, оперативність, громадська, політична і моральна відповідальність в подачі інформації. Навпаки, з розвитком Інтернету попит на якісну інформацію посилюється. Саме з їх усталеними традиціями і багатющим досвідом, інформаційні агентства в змозі повною мірою задовольняти якість інформації. Не дарма засоби масової інформації називають «четвертою владою». Тому, головна місія агентств, залишається в подачі достовірного і неупередженого матеріалу громадськості», – підкреслила спікер Ради Федерації Матвієнко.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: